Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (3.64 secunde)
Cum va arata noul centru al Bucurestiului Unsprezece parcari, trei poduri noi, zeci de spatii si piatete publice si kilometri intregi de trasee pietonale. Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, lansat miercuri, cuprinde proiecte in valoare de 200 milioane euro, potrivit primarului general Sorin Oprescu.
Primarul general a prezentat stadiul lucrarilor la santierele Capitalei Iata stadiul lucrarilor la toate santierele deschise de Primaria Generala in Capitala, asa cum a fost prezentat de Primarul General Sorin Oprescu:
Adrian Nastase a scris astazi pe blog un text in care a folosit un limbaj de neimaginat la adresa lui Radu Banciu, pe care il desfiinteaza. Totusi, Nastase a facut o precizare la inceputul textului:
Cand te gandesti la clatite, te gandesti la copilarie si la desertul preferat pe care il savurai alaturi de prieteni. La pauzele dintre cursele pe bicicleta ce se incheiau cand soarele deschidea fereastra spre apus sau la dulceata de cirese de care nu te mai saturai.
O mare concentrare de pasiune inovativa si tradiții. ... In cautarea de idei, soluții si piețe noi. Cea de-a cincea ediție a expozitiei Myplant & Garden va fi un adevarat festival de verde, flori si peisaj.
Compania romaneasca EcoVillas a finalizat in proportie de 90% primele 44 de apartamente si spatii comerciale din Romania 100% ecofriendly din proiectul LOFT green apartments. Locuintele nu polueaza, fiind primele apartamente care nu sunt racordate la gaze ai folosesc un sistem de incalzire si racire cu pompe geotermice.
Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, nu a ramas indiferent la decizia LPF-ului de a muta partida de vineri, cu Gaz Metan Medias, sambata, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), considerand ca este jignitoare atitudinea membrilor forului respectiv.
Magistrala 4 de metrou modifica Nordul Capitalei: Lac de agement, artere noi si linii de tramvai Proiectul de prelungire a liniei de metrou Parc Bazilescu-Lac Straulesti a fost introdus de Primaria Capitalei in dezbatere publica.
In Bucuresti s-a inaugurat prima partie acoperita de ski, cu o lungime de 32 de metri In Bucuresti are loc Santa Claus Kingdom - cel mai mare eveniment tematic indoor dedicat iernii.
Sambata si duminica, la Calarasi, va avea loc a doua editie a Cursei Dunarii Calarasene. La intrecerea din orasul de pe bratul Borcea al fluviului Dunarea va avea loc si Campionatul National de Tandemuri.
Sambata si duminica, la Calarasi, va avea loc a doua editie a Cursei Dunarii Calarasene. La intrecerea din orasul de pe bratul Borcea al fluviului Dunarea va avea loc si Campionatul National de Tandemuri.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
PARADA BICICLISTELOR - cea de-a 10-a editie AGERPRES: Parada biciclistelor, duminica, in Capitala Parada biciclistelor - editia a 10-a - are loc in Capitala duminica dupa-amiaza, persoanele interesate sa participe fiind invitate, incepand cu ora 16,00, la Palatul Copiilor.
Incepand de anul acesta, Taxi Meridian devine partener oficial al festivalului B’ESTFEST Summer Camp pe partea de transport, astfel incat fanii festivalului vor avea la dispozitie o parcare speciala de taxiuri, cu tarif fix, chiar la iesirea din B’ESTFEST Park!
Am intalnit-o recent pe Lavinia, reprezentant Uatever, la targul I Love Hand-Made de la Palatul Sutu. Aceasta picteaza bluze manual si le si croieste, dar picteaza si cutii din lemn, de bijuterii. ... Targul I Love Handmade este primul la care participam!
In urma unor evenimente neprevazute aparute de curand, Bicycle Music Festival se muta intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, anume Parcul Carol.
Prima zi din circuitul aniversar Lambretta 70 de ani, organizat de magazinul The Retro Shop si Ceas Boutique a mers ca pe roate! ... Lambretta a fost vedeta si alaturi de ea, pe covorul rosu, au stralucit toti invitatii:
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Carrefour 2013, ajuns deja la a XXIII-a editie.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Cum sa ne dresam frica de caini Disputa intre cei care iubesc cainii si cei care se tem de caini a incins spiritele in societatea romaneasca. ... Iata ce spun un instructor canin recunoscut pentru rezultatele sale si un medic care lucreaza la Centrul Antirabic al Institutului National Matei Bals.
google-analytics.com